Hot Shot

De gokkast Hot Shot roept bij ons vele emoties op van geluk. Deze Hot Shot was een topper en helaas na de euro niet meer opnieuw uitgebracht. Maar nu is deze geweldige fruitmachine gratis online en fullscreen te spelen in het online casino. Bij dit spel kun je op de onderste of bovenste rollenset spelen. Als je eenmaal bij het topspel bent aangekomen, is er een goede kansscore. Het Wild-symbool (Wild Star) is alleen beschikbaar in het topspel en vervangt elk ander symbool behalve de Hot-Shot-symbolen. Het kroon symbool betaalt een Mystery Win uit in het basisspel.

Je spel begint in de basismodus. De onderste rollenset bestaat uit 3 rollen gekruist door een winlijn. Als je voor de Supermeter kiest, wordt je winst daar overgedragen. Als je een bepaald aantal munten in de Supermeter hebt bereikt, kun je overschakelen naar de Supermeter-modus. Tijdens het basisspel is de Hold-Feature geactiveerd (niet tijdens het bovenspel). Na elke draai kun je maximaal 2 rollen vasthouden. Het enige dat u hoeft te doen, is op de rode knoppen onder de betreffende rol te klikken.

In het topspel speel je op 5 winlijnen die zich uitstrekken over 3 rollen. Afhankelijk van je munttegoed in de Supermeter kun je kiezen uit 3 verschillende inzetten: 5 munten (geel), 10 munten (oranje) en 20 munten (rood). Het getal symboliseert de inzet per spel.

Als je een shot (Hot Shot) hebt gewonnen, beginnen de winnende symbolen in de gele tafel willekeurig te knipperen. Nu moet je op de knop “Stoppen” klikken en het schot wordt afgevuurd. Als je meerdere slagen wint, beginnen eerst de symbolen van de gele uitbetalingstabel te knipperen, gevolgd door de oranje en rode uitbetalingstabel. Je winst wordt automatisch overgezet naar je Supermeter. Terwijl u in de topspelmodus speelt, kunt u op elk moment uw huidige meterscore op uw tegoed zetten.

Categorie: Eurocoin